Post by lidabutticar on Feb 6, 2022 8:20:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απεριόριστο hack primogems ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Διασκέδαση . Όχι πάρα πολλές διαφημίσεις.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά εξαπατά τους παίκτες. Προσπαθώ να κερδίσω επίπεδα και το παιχνίδι δεν συμβαδίζει με τις καρδιές που κερδίζω και δεν τις προσθέτω στο σκορ μου, το ίδιο συμβαίνει και με τα νομίσματα και τους συνδυασμούς κερδών.
Είναι ένα καλό παιχνίδι, δίνει επιπλέον κέρματα που είναι πάντα καλό, μόνο ένα σύντομο βίντεο
Προσπάθησα ξανά και εξακολουθεί να κάνει επανεκκίνηση, δεν θα ξαναπροσπαθήσω το παιχνίδι χρειάζεται σοβαρή προσοχή
Πολύ ωραίο παιχνίδι !!!!
💥Διασκεδαστικό να παίζεις, πολύ προκλητικό όσο περισσότερο παίζεις!!👏
Υπέροχο παιχνίδι, ευχαριστούμε για τη συνέχιση της εξαιρετικής δουλειάς για τον Covid-19, είστε τόσο απαραίτητοι, ευχαριστώ και πάλι, συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά τις τελευταίες μέρες, η επιλογή βίντεο για επιπλέον χρόνο μείωσε τον επιπλέον χρόνο, οι ζωές δεν ξαναγεμίζουν τακτικά και τα καθημερινά δώρα δεν εμφανίζονται (όχι κρίσιμα αλλά ωραία). Επίσης, παρατηρώ ότι ο χρόνος αντίστροφης μέτρησης ξεκινά συχνά πριν ανοίξει το επίπεδο για παιχνίδι. Ελπίζω για κάποιες διορθώσεις σε αυτό...
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, το υποστηρίζω πολύ
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με εύκολα έως δύσκολα επίπεδα. Υπέροχα γραφικά
Τα υπέροχα παιχνίδια και δεν ενοχλούνται συνεχώς για την αγορά πακέτων
δεν είναι ένα ικανοποιητικό παιχνίδι
Η εφαρμογή είναι καταπληκτική και κάνει το μυαλό κάποιου να είναι γρήγορο και ευκρινές, λίγο προκλητικό και εγώ σας φέρνω μια ανταγωνιστική καφεΐνη γειτονιάς
Cooking Sizzle: Master Chef Simulátory gsy
αυτό το παιχνίδι είναι τόσο πολύ αστείο και εκπληκτικό
Είναι διασκεδαστικό, αλλά το παιχνίδι συνεχίζει να παγώνει
το μόνο καλό με αυτό είναι ότι δεν χρειάζεται να σύρετε πράγματα μεταξύ τους, μπορείτε απλώς να τα πατήσετε και θα πάει στον προορισμό του, αλλά γιατί οι πελάτες παραγγέλνουν τόσο γρήγορα και τόσα πολλά πράγματα; Ξέρω ότι τα περισσότερα παιχνίδια μαγειρικής είναι έτσι, αλλά ο ρυθμός παραγγελιών των πελατών είναι υπερβολικός, οπότε απεγκατέστησα την εφαρμογή.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και μου αρέσει να παίζω παιχνίδια. και αυτό είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι και σχεδόν. Επτά παιχνίδια αλλά αυτό το παιχνίδι είναι τόσο δύσκολο. Το παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να εγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι.
Περισσότερα στοιχεία στο μενού θα βοηθούσαν, θα έκανε το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό
Αυτή η εφαρμογή είναι καλή 👍😁 αλλά ένα πρόβλημα γιατί να μην πηδήξετε στο 8ο επίπεδο, βρείτε συνημμένο το επίπεδο
Το απολάμβανα στην αρχή, αλλά μετά από λίγο, περιμένουν να αγοράσεις τα πάντα... Όχι άλλες δωρεάν ζωές μέσω διαφημίσεων ή δωρεάν επιπλέον ενισχύσεις... Μισώ το γεγονός ότι δεν μπορώ να κρατήσω τα νομίσματα για τα οποία δούλεψα ακόμα κι αν χάσω. Finna διαγράψτε το και επιστρέψτε στο Cooking fever
Έκανα αναβάθμιση αλλά ακόμα δεν μου επιτρέπει να ανοίξω νέα εστιατόρια και έχω τελειώσει με 3 χώρες τώρα. Όταν πατάω find λέει σύντομα πως;!
Cooking Sizzle: Master Chef Simulátory tph
Δεν λειτουργεί, αυτό με κάνει έξαλλο και στεναχωρημένο
Με ενέπνευσε να μαγειρέψω
Δεν φορτώνει αφού πατήσετε το play, απλά σταματάει όταν είναι ενεργοποιημένο
Νομίζω ότι από αυτό το παιχνίδι μπορούμε να βελτιώσουμε την υπομονή μας
σε πολλές δυσλειτουργίες, σε εξαπατούν από πολύτιμους λίθους και όταν είσαι στο παιχνίδι που έχει να μαζέψεις καρδιές, σε ξεγελούν για να χτυπήσω τους πάντες πριν εξαφανιστεί η καρδιά και να πω ότι έκανα μόνο ένα μέρος τους, είχα 140 καρδιές στην επόμενη στροφή πήγε στα 40 άρχισε να είναι καλά μετά πήγε στην κατηφόρα
Cooking Sizzle: Master Chef Simulation tmj
Στην ολοκλήρωση πρώτου επιπέδου το παιχνίδι έχει κολλήσει
Ωραίο παιχνίδι
Cooking Sizzle: Master Chef Simulátory tph
Cooking Sizzle: Master Chef Simulacijske igre xvd
Race.io 賽車遊戲 btaq
Όταν ξέρεις ότι όταν είσαι μπροστά στο παιχνίδι, σηκώνονται λέγοντας αγοράζουν πελάτες. Αυτό πραγματικά δεν είναι δίκαιο.
Cooking Sizzle: Master Chef Simulacijske igre xvd
Πραγματικά διασκεδάζω πολύ παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Τα επίπεδα είναι εξαιρετικά και τα γραφικά είναι εξαιρετικά. Θα προτείνω αυτό το παιχνίδι στους φίλους μου καθώς τους αρέσει να παίζουν και παιχνίδια μαγειρικής. Θα μπορούσατε να έχετε ένα επίπεδο καφενείου όπου φτιάχνετε διαφορετικούς τύπους καφέ και τρώτε τοστ και πρωινό για να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας
Η Παιδιά είναι κουλ και σας ευχαριστώ πολύ
ΠΟΛΥ εθιστικό μέχρι στιγμής... αλλά είμαι στο 2ο επίπεδο στο 2ο εστιατόριο και δεν με αφήνει να βάλω μήλα στο πιάτο... δεν καταλαβαίνω. Είναι σφάλμα; Ή το τηλέφωνό μου;; Οπότε είναι απολύτως ΑΔΥΝΑΤΟ να προχωρήσουμε περισσότερο από αυτό... ****EDIT****** Έκανα απεγκατάσταση και, στη συνέχεια, επανεγκατάσταση του παιχνιδιού και είναι μια χαρά τώρα, οπότε είμαι ακόμα πιο εθισμένος!
Αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι που είχα παίξει ποτέ λόγω του εστιατορίου νούμερο 2 στο επεισόδιο 18 του Παρισιού